Online

Komplexná
individuálna konzultácia

Ak túžiš pochopiť za dve hodiny viac ako možno za celý svoj život, kontaktuj ma.

INFORMÁCIE O KONZULTÁCIÁCH

Komplexné spojenie NUMEROLÓGIE, MENTORINGU a KOUČINGU, ktoré zmení tvoj pohľad na seba, partnera/-ku či deti. Poskytne ti pochopenie širších súvislostí. Ak túžiš pochopiť za 2 hodiny viac ako možno za celý svoj život, napíš mi správu.

Formou opakovaných online stretnutí so mnou začneš žiť život, po ktorom túžiš. Zistiť viac
Pre ženy aj mužov
Online
60 - 120 min.
KONTAKTNÝ FORMULÁR
* Odoslaním formuláru súhlasím so spracovaním osobných údajov.

Vzťahová numerológia

Veľmi podrobná a komplexná analýza tvojej duše a osobnosti na základe dátumu narodenia a na základe mojich 5 ročných skúseností pri práci s viac ako tisíckou klientov.

Najskôr sa venujeme tebe, kde sa dozvieš a pochopíš:

Koučing a mentoring

Konzultáciu na základe numerológie obohacujem podľa individuálnej potreby aj o koučing a mentoring.

Následne sa v rámci konzultácie venujeme partnerovi:

Ak máš aj DETI, tak sa vieme samozrejme pozrieť aj na tie – talenty, slabé stránky, atď..

Ak je to potrebné, vieme sa venovať aj RODIČOM. Naši rodičia, ich spôsob výchovy a prístupu ku nám nás aj v dospelosti veľmi ovplyvňuje. Pozrieme sa aj na tému vnútorného dieťa.

Som presvedčená o tom, že tato hĺbková a komplexná konzultácia ti prinesie úplne nový pohľad na seba samu, pochopíš svoju životnú cestu, plán svojej duše, nadobudneš väčšiu sebadôveru a vieru vo svoje schopnosti, získaš odhodlanie a väčšiu odvahu do ďalších rozhodnutí a väčšiu radosť zo života.

Ak to s tebou rezonuje a cítiš volanie duše, som tu pre teba.

Darčekový poukaz

Vaše slová a referencie

Milá Lívia, dakujem Ti jednak veľmi pekne za výhru v tvojej súťaži o partnerský rozbor a aj za skvelý rozhľad v oblasti numerológie a pohľad na jednotlivé udalosti v mojom živote. Ukázala si mi, že vďaka vibrácii čísiel daných človeku, sa dá vyčítať veľa užitočných informácii, napomáhajúcich zlepšiť životný štýl, odstrániť bariéry či poodhaliť najskrytejšie hlbiny ľudského vnútra. Ďakujem a vrelo odporúčam túto pozitívnu osôbku ďalej každému koho zaujímajú neodhalené tajomstvá svojho života :)
Ria
Milá Livi, chcem sa Ti ešte raz poďakovať za rozbor mojej osôbky a mojej rodiny. Tvoje slová mi stále rezonujú v hlave a priznám sa, že ešte stále nad všetkým rozmýšľam. V pozitívnom zmysle, tak to celé cítim. Vraví sa, že všetko sa deje z nejakého dôvodu. A tak mi pripadá aj to, že som Ťa oslovila. Práve teraz. Práve, keď mi neboli jasné určité veci a nejak som tápala. Po rozhovore s tebou sa vyjasnilo, niečo sa mi potvrdilo a určité veci vkladám do života, pretože majú opodstatnenie. A to si cením najviac, nové informácie, ktoré ma posunuli a posunú vpred. Ďakujem Ti.
Helena
Milá Lívia, stretnutie s tebou bolo pre mňa veľmi inšpirujúce. Vyžaruje z teba ženská energia, ktorá v dnešnom svete mnohokrát chýba. Nazretím do sveta numerológie sa mi potvrdili javy, ktoré o sebe viem, a ktoré si naozaj pár rokov uvedomujem a dávam si na ne pozor. Ďakujem za nazretie do čísel svojich i milovaného človeka. Odporúčam stretnutie s Líviou každému.
Evka
Livi je dôkazom, že si môžeme v živote dovoliť veľké zmeny a robiť, čo nás baví. Srší z nej nadšenie pre numerológiu, a preto bolo pre mňa naše stretnutie nielen veľmi príjemné, ale aj inšpiratívne. S láskavým prístupom mi hovorila o svetlých aj tých menej svetlých stránkach mojich vzťahoch, a zároveň tam vždy vkladala ľahkosť toho, že veci môžeme neustále zlepšovať. Ďakujem Ti, Livi, za túto príležitosť nahliadnuť zase o niečo viac do manuálu „Ako so sebou pracovať“ a prajem Ti veľa krásnej tvorby toho, čo miluješ.
Tereza

Táto webová stránka používa súbory cookies. Pokračovaním v prezeraní stránky vyjadrujete súhlas s ich používaním.